Γκάτσου Ελένη


Γκάτσου ΕλένηΓεια σας!
Ονομάζομαι Ελένη Γκάτσου και είμαι 17 χρονών. Γεννήθηκα στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη στις 28/07/1998, οπού ζω και μεγαλώνω.

Η αγάπη μου για το ραδιόφωνο ξεκινά από τα παιδικά μου χρόνια. Πάντα αναζητούσα μια ευκαιρία, μια αφορμή για να ασχοληθώ μαζί του. Ώσπου τελικά το Radio Exodos μου έδωσε την πολυπόθητη ευκαιρία να κανω την δίκη μου ραδιοφωνική εκπομπή.

Επιπλέον, λατρεύω την μουσική η οποία αποτελεί μέρος της καθημερινότητας μου. Παίζω πιάνο σχεδόν επαγγελματικά και βιολί ερασιτεχνικά. Παράλληλα, ασχολούμαι με τον χορό, κυρίως με το μπαλέτο και τους λάτιν χορούς. Τέλος, αγαπώ ιδιαίτερα τον κινηματογράφο και τα ταξίδια με οποιονδήποτε προορισμό καθώς με μαγεύει η γνωριμία με νέους ανθρώπους, τόπους και πολιτισμούς!

Ολοκληρώνοντας, λοιπόν, είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη, καθώς ένα από τα όνειρα μου πραγματοποιήθηκε. Είμαι πλέον μέλος μιας πολύ φρέσκιας και δυνατής ομάδας, του Radio Exodos.  Σας υπόσχομαι ότι θα καταβάλουμε καθε δυνατή προσπάθεια για να σας ικανοποιήσουμε και πιστέψτε μας… Δεν θα μείνουμε απλά στα λόγια!!!