Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει ο Αντώνης Ρέμος | Radioexodos.gr

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει ο Αντώνης Ρέμος, σύμφωνα με το People.

Στην τελευταία του συνέντευξη ο Αντώνης Ρέμος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Μπορεί να μην έχει συνηθίσει να μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, όμως μιλώντας στο Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού έκανε μερικές αποκαλύψεις.

Μπορεί το καλοκαίρι που έρχεται να παντρεύονται λαμπερά ζευγάρια όπως ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, όμως ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε πως θα παντρευτεί και αυτός την αγαπημένη του, Υβόννη Μπόσνιακ.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει ο Αντώνης Ρέμος:

Όταν ρωτήθηκε αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, επεσήμανε: «Ετοιμάζομαι, θα γίνει κι αυτό. Δεν θα το πάρετε χαμπάρι αλλά θα γίνει!». Εκτός από αυτό εξήγησε πως δεν θα το ανακοινώσει, όπως ακριβώς είχε συμβεί και με την βάφτιση της κορούλας τους. Ευχόμαστε η ώρα η καλή!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντώνης βρίσκεται σε μια πολύ καλή επαγγελματική περίοδο αφού το νέο του κομμάτι με τίτλο “Σπασμένα Κομμάτια της καρδιάς” κάθε εβδομάδα εκτοξεύεται στο top 5 τoy Official Airplay ενώ ή νέα του συνεργασία με τον Χρήστο Δάντη στο Fantasia Live αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη.

πηγή: getgreekmusic.gr