Φίλησε με | Νέο τραγούδι από Στέλλα Καλλή | Radioexodos.gr

Η Στέλλα Καλλή επιστρέφει δυναμικά μ΄ένα υπέροχο τραγούδι! “Φίλησε με” είναι ο τίτλος του τραγουδιού που θα αγαπήσετε και θα τραγουδήσετε δυνατά!

Η Στέλλα είναι στην καλύτερη στιγμή της και αυτό φαίνεται τόσο από την ερμηνεία της όσο και από το τραγούδι που επέλεξε να μοιραστεί μαζί μας αυτό το καλοκαίρι! Το κομμάτι θα κυκλοφορήσει ολόκληρο στις 22 Μαϊού από την Cobalt Music.

Την μουσική έγραψε ο Γιάννης Φρασέρης ο οποίος έκανε την ενορχήστρωση κι την παραγωγή και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Φίλησε με – Στέλλα Καλλή (teaser)

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν, η καλύτερη γυναικεία συνύπαρξη με την Καίτη Γαρμπή και τη Στέλλα Καλλή στο πιο κεφάτο μουσικό πρόγραμμα στο ΦΩΣ έφτασε στο τέλος της!

Το “ΦΩΣ” ένωσε τις παρέες και έγινε talk of town αμέσως! κάθε εβδομάδα θαμώνες και οι επώνυμοι φίλοι στο ΦΩΣ παρέα με την Καίτη Γαρμπή και την Στέλλα Καλλή δημιουργούσαν το πιο hot party της Αθήνας. Ένα μουσικό rollercoaster διασκέδασης για όλα τα γούστα, με τα super hits της Καίτης, αλλά και νέες επιτυχίες από τη δισκογραφία της Στέλλας, Classic ‘90s επιτυχίες, λαϊκά ακούσματα, dance hits, ιδιαίτερες διασκευές, εκρηκτικές μπαλάντες, solo και εναλλασσόμενα ντουέτα που ψυχαγωγούν και δημιουργούν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές ήταν τα χαρακτηριστικά της άκρως επιτυχημένης σεζόν τους!

 

πηγή: getgreekmusic.gr