Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ X FACTOR 2 ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ | RADIOEXODOS.GR

 

H έναρξη του X Factor 2

H έναρξη του X Factor 2:

Ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς ο παρουσιαστής του κορυφαίου μουσικού σόου, μαζί με τους Γιώργο Μαζονάκη Tamta, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μπάμπη Στόκα, την κριτική επιτροπή του “The X Factor 2”, βρέθηκαν στην πλατεία Νερού στο Φάληρο, προκειμένου να καλωσορίσουν τους νέους που ευελπιστούν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν οι επόμενοι μουσικοί αστέρες.

Με μια εντυπωσιακή είσοδο δια θαλάσσης, ο κορυφαίος καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο τιμόνι του σκάφους για να βρεθεί αργότερα στα live shows και στο τιμόνι του “The X Factor 2”. Παρουσιαστής και κριτική επιτροπή βγήκαν από το σκάφος, περπάτησαν στο red carpet κι ανέβηκαν στη σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία Νερού προκειμένου να χαιρετήσουν τον κόσμο, που από νωρίς το πρωί είχε κατακλύσει τον προαύλιο χώρο. Ο μοναδικόςΣάκης Ρουβάς απευθύνθηκε στο κοινό και ρώτησε: «Είστε έτοιμοι;» Αμέσως, χιλιάδες νέοι άρχισαν να τον αποθεώνουν, να χειροκροτούν και να φωτογραφίζουν τόσο εκείνον όσο και τους κριτές.

Λαμπεροί κι ευδιάθετοι ο Γιώργος Μαζονάκης, η Tamta, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας χαιρέτησαν το πλήθος, μοιράστηκαν μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες και δήλωσαν πως ανυπομονούν να ξεκινήσουν τις auditions και ν’ ανακαλύψουν το νέο ελληνικό αστέρι της μουσικής. Την αγωνία και τον ενθουσιασμό των νέων μοιράστηκε αρχικά η εκθαμβωτική Ευαγγελία Αραβανή, που θα βρίσκεται και αυτή τη χρονιά στα backstage του show.

img_20170329_145057_651

img_20170329_145135_694
img_20170329_145116_211img_20170329_145159_504

Η αναζήτηση του επόμενουΈλληνα super star από το μεγαλύτερο μουσικό show παγκοσμίως ξεκινά! Εκατοντάδες νέοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις auditions διεκδικώντας μια θέση στα live shows. Οι συμμετοχές σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη και Κύπροξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Μετά από έναν μαραθώνιο pre-casting ήρθε η ώρα των κριτών να αναλάβουν δράση και να ξεχωρίσουν μέσα από τις auditions, τα μεγαλύτερα μουσικά αστέρια της Ελλάδας.

H έναρξη του X Factor 2

 

Το “The X Factor 2” το παγκόσμιο φαινόμενο που έχει ανακαλύψει και αναδείξει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, έρχεται στην τηλεόραση τουΣΚΑΪ, πιο φαντασμαγορικό από ποτέ και αναζητά το νέο ελληνικό αστέρι της.

ΠΗΓΉ: GET GREEK MUSIC