ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ- ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ «ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ» | RADIOEXODOS.GR

Με τις δυνατόν καλύτερες προσδοκίες, τόσο στο διαδικτυακό «αέρα» όσο και στις ραδιοφωνικές συχνότητες, ξεκίνησε από χθες-27 Φεβρουαρίου-η επέλαση του νέου τραγουδιού από τον Νίκο Ρωμανό.

Ο λόγος για την ιδιαίτερη , συγκινητική μπαλάντα με τίτλο «Όταν Είμαστε Αγκαλιά», σε στίχους και μουσική του Άκη Πολυχρονόουλου , παραγωγή από τον Πάρη Κάλπο και σκηνοθετική επιμέλεια του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Μια μουσική πρόταση από τον τραγουδιστή “φαινόμενο” που σαρώνει το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και εξωτερικό, που διαφοροποιείται και ξεχωρίζει.

Η άμεση και η μεγάλη αποδοχή των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνεται στα “χτυπήματα” του You-Tube με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο . Με το καλημέρα , μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες , περισσότεροι από 17.600 ακόλουθοι το έχουν δει . Νούμερα, που όπως καταλαβαίνει κανείς, , προκαλούν προκαλούν ίλιγγο και τεράστια εντύπωση.

Άκρως κολακευτικά σχόλια , εκτός του ιδίου του στίχου που αναφέρεται στην θετική επίδραση της αγκαλιάς στις δύσκολες ανθρώπινες σχέσεις , προκάλεσε ακόμη ένα στοιχείο . Αυτό του consept των γυρισμάτων του video clip . Σύμφωνα με το σχόλιο του ερμηνευτή στο wall του στο Facebook , αποτελεί μια προσπάθεια να θυμίσει τον κύκλο της ζωής. Συνεπώς, συμπληρώνει πως το αφιερώνει στην οικογένεια του , στους Γεωργίου..Τους ..ισόβιους γονείς και τα … τα ισόβια αδέρφια του.

Παράλληλα, επιβεβαιώνεται -για ακόμη μια φορά- ότι ο σταδιακά ανοδικός Νίκος Ρωμανός , ενάντια στο ρεύμα της εποχής , ενάντια στην γενικότερη κοινωνική και πολιτισμική καθίζηση της χώρας , έχει μεγάλες βλέψεις . Παίζει το μεγαλύτερο στοίχημα της καριέρας του . Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως μεγάλο μερίδιο επιτυχίας χρεώνεται στην στρατηγική επικοινωνίας που τόσο μαεστρικά έχουν στήσει οι συνεργάτες του και δη, η Βάσω Σαρματζή που προΐσταται της καλλιτεχνικής του εικόνας .

Όσο για αυτό , της “βγάζουμε το καπέλο”.

Ένα video clip που αξίζει να δούμε και να καταλάβουμε το μεγάλο του νόημα και ένα τραγούδι
που σε αγγίζει από τις πρώτες του νότες.

Η κυκλοφορία έγινε από την EPIC MUSIC RECORDS και την EMI-UNIVERSAL.

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ:

ΠΗΓΉ: gossipnews.gr