Η ΑΓΑΠΗ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ ΚΙ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ | RADIOEXODOS.GR

Πόσα πράγματα νομίζεις ότι χρειάζεται η αγάπη; Ένα; Δύο; Τρία; Ακριβώς δεν μπορούμε να πούμε, όμως σίγουρα δεν έχει ανάγκη από πολλές φανφάρες! Τι να τις κάνει άλλωστε; Σωστή βάση θέλει κι όλα τα άλλα τα βρίσκει περιττά. Ακόμα και αν έχει τα «παραπάνω», βέβαια, δεν της είναι απαραίτητα. Αγκαλιές, κρασί κι ένα ζεστό κρεβάτι θέλει και αυτά αρκούν, πίστεψέ με.

Αρχικά, θέλει το χάδι. Θέλει την τρυφερότητα και τη στοργή. Μεγάλο μέρος βασίζεται πάνω σε αυτά. Έχουν τεράστια σημασία αυτά τα αγγίγματα που προκαλούν απανωτές ανατριχίλες και καύλα! Ξέρεις, αυτό που ο άλλος σε αγγίζει κι εσύ νιώθεις πως θα εκραγούν οι φλέβες σου από τα τόσα συναισθήματα που σε κατακλύζουν. Υγεία, καύλα κι επανάσταση αυτά τα αγγίγματα, ρε πούστη μου. Σου βάζουν κάτω το μυαλό και στο γαμάνε όλη μέρα. Δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο, παρά μόνο αυτά τα αγγίγματα! -Μικρό tip: Κάτι τέτοιο το νιώθεις μόνο όταν σε αγγίζει ο μεγάλος έρωτας. Στο μέτριο δεν το νιώθεις.

Μετά φέρε κρασί! Το κρασί χαλαρώνει και μας κάνει πιο αυθόρμητους, πιο σεξουαλικούς και ταυτόχρονα πιο τρυφερούς. Είναι λες και το κρασί συμβολίζει κάθε καλό κι όμορφο της αγάπης δυο ανθρώπων και ταιριάζει παντού. Στο χουχούλιασμα; Πάει. Στα πιο παθιάρικα; Ταιριάζει. Στις απλές συζητήσεις που ο ένας μαθαίνει λίγο καλύτερα τον άλλον; Εκεί κι αν πάει γάντι! Κρασί, παιδιά. Κρασί!

Είναι άδικο που δεν έχει τη θέση του μέσα στα θαύματα του κόσμου. Υπάρχει κάτι το αισθησιακό, κάτι το ανεξήγητο. Ένα ποτήρι κρασί στο χέρι μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις τελείως αλλιώς. Να θες να είσαι τελείως αλλιώς! Να μπορείς να είσαι τελείως αλλιώς και να σου αρέσει. Δεν είσαι ψέμα, όμως, σε καμία περίπτωση. Είσαι απλά «αλλιώς», δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα νομίζω.

Τέλος, δώσε στην αγάπη ένα ζεστό κρεβάτι και άσε την εκεί να κάνει τα πάντα. Εκεί να ονειρεύεται, να κάνει σχέδια για το μέλλον, να βγάλει τα μάτια της, να φωνάξει, να ψιθυρίσει… Άφησε την να κάνει τα πάντα εκεί! Εκεί να ζήσει κι εκεί να ανθίσει. Απλά θέλει να έχει το χώρο της η αγάπη. Αν της δώσεις αυτό, θα σου δώσει άλλο τόσο.

Κι είναι γενναιόδωρη η άτιμη όταν νιώσει ότι της φέρεσαι σωστά! Θέλει να μπορείς να είσαι εκεί κι όταν πρέπει να φύγεις έστω και λίγο να δυσκολεύεσαι. Όπως ακριβώς τα πρωινά που φεύγεις απ’ το ζεστό σου κρεβάτι. Έτσι είναι οι αγάπες. Σαν ζεστά κρεβάτια, έτοιμα να φιλοξενήσουν κάθε έρωτα που το αξίζει.

Λίγα θέλει η αγάπη, μωρέ. Εμείς ώρες-ώρες είμαστε τσιγκούνηδες κι αρνούμαστε να δώσουμε αυτά τα λίγα! Όταν γίνουμε λίγο πιο ανοιχτοχέρηδες, ίσως δούμε πόσο, πραγματικά, λίγα είναι τα πράγματα που μας ζητάει.

Συντάκτης: Πάνος Κούλης
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη
ΠΗΓΉ: PILLOWFIGHTS