4+1 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ | RADIOEXODOS.GR

Όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε κολλήσει με κάποιο τραγούδι.

Αποτέλεσμα αυτού, είναι να το σιγοτραγουδάμε συνέχεια όπου και να πάμε.

Ωστόσο υπήρχαν μερικά τραγούδια που είχαν “καρφωθεί” τόσο δυνατά μέσα στο μυαλό μας που είχαμε μάθει μέχρι και την χορογραφία τους.

Δεν ήταν τυχαίο που δεν χάναμε ούτε βήμα.

To GetGreekMusic κάνει έναflashback και θυμάτε μαζί σας αξέχαστα τραγούδια και χορευτικές κινήσεις:

Τραγούδια που είχαμε μάθει απ’ έξω τις χορογραφίες

Macarena

Δεν υπήρχε παιδικό πάρτυ στα90’s που να μην περιλαμβάνει το συγκεκριμένο σουξέ. Όποιος λέει οτι δεν θυμάται μέχρι και σήμερα τον χορό του Macarena…λέει σίγουρα ψέματα.

Asereje (The ketchup song) – Las Ketchup

Ένας πανζουρλισμός είχε γίνει με το συγκεκριμένο τραγούδι. Συνηθίζαμε να το χορεύουμε στα καλοκαιρινά πάρτυ κυρίως για πολλά χρόνια. Οι Las Ketchupτότε γνώρισαν την απόλυτη επιτυχία. Το single πούλησεπάνω από 7 εκατομμύρια παγκοσμίως. Ενώ το πρώτο προσωπικό τους άλμπουμ με τίτλο “Hijas del Tomate” πούλησε πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα. Λίγα χρόνια μετά εκπροσώπησαν τηνΙσπανία στην Eurovision 2006 στην Αθήνα καταλαμβάνοντας την 21η θέση με μόλις 18 βαθμούς. Τις είχαμε κιόλας ξεχάσει. Λίγους μήνες μετά το συγκρότημα διαλύθηκε.

Gimme – One

Όλα τα αγόρια σχημάτιζαν γκρουπάκια και χόρευαν και τραγουδούσαν σαν τους One. Με το Gimme ειδικά είχαν μάθει όλοι την χορογραφία απ’ έξω. Μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και στα Ελληνικά με τίτλο “Δεν μπορώ“. Εσείς ποιος από τουςOne είσασταν;;

Ξέρω τι ζητάω – Hi-5

Από την άλλη τα κορίτσια είχαν τις Hi-5. Το ξέρω τι ζητάω είχε γίνει το αγαπημένο τους hit με την γνωστή χορογραφία να γίνεται προέκταση του χεριού τους.

Nosa nosa asi voce me mata

Και πάμε σε κάτι πιο πρόσφατο. Ήταν περίπου 2012 όταν πάθαμε παράκρουση με το συγκεκριμένο τραγούδι. Πολλοί το χαρακτήρισαν ως το “Asereje” της νέας δεκαετίας. 1 χρόνο μετάδεν το θυμόταν κανείς.

ΠΗΓΉ: GET GREEK MUSIC