facebook
Το πρώτο road trip ενός ζευγαριού είναι μοναδικό | RADIOEXODOS.GR

Το πρώτο road trip ενός ζευγαριού είναι μοναδικό | RADIOEXODOS.GR

Like
54
0
Δευτέρα, 07 Αύγουστος 2017
Love Blog

Όλη η ζωή μας είναι στιγμές. Κι αυτές τις στιγμές τις βάζουμε στο κουτί με τις αναμνήσεις μας, τι κι αν είναι όμορφες κι ευχάριστες, τι κι αν είναι πικρές και στενάχωρες. Επικεντρωνόμαστε στις ευχάριστες πάντα.

Συνήθως, όμως, όταν έχει να κάνει με τον έρωτα, σ’ αυτό το κουτί των αναμνήσεων βάζουμε κάποιες στιγμές που έχουν τραβηχτεί σαν φωτογραφία κι έχουν αποθηκευτεί στη σκέψη μας.

Μπορεί να είναι η μικρότερη λεπτομέρεια και για έναν τρίτο να μην έχει ουσία γιατί πολύ απλά στην καψούρα κανένας δεν καταλαβαίνει πώς ακριβώς αισθάνεσαι εσύ και πώς αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα.

Όπως η πρώτη σας βόλτα παραδείγματος χάριν. Το πρώτο σας road trip, το οποίο δεν ξεχνιέται ακόμα κι αμνησία να πάθεις. Την αγαπάς εκείνη τη στιγμή, τη λατρεύεις κι εύχεσαι κάθε φορά που τη μελετάς να μπορούσες να τη ζήσεις ξανά και ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκατε να κάνετε μια διαδρομή οι δυο σας. Χωρίς άγχη και βάσανα για την επόμενη μέρα. Με καθαρό μυαλό κι οι δυο, ξεκούραστοι κι η αδρεναλίνη σας να έχει σπάσει όλα τα κοντέρ. Βλέπεις παντού καρδούλες κι οι πεταλούδες στο στομάχι σου κάνουν πάρτι.

Σε αυτήν τη διαδρομή παρατηρείς κι άλλες λεπτομέρειες απ’ το χαρακτήρα του ανθρώπου σου κι αυτά σε βοηθούν στο να τον ερωτευτείς τόσο δα λιγάκι παραπάνω. Η αγαπημένη σας μουσική να παίζει στο ραδιόφωνο και ταυτόχρονα να έχετε πιάσει συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα θα μπορούσες να φανταστείς.

Από ανέκδοτα μέχρι κι ιστορίες απ’ τα παιδικά σας χρόνια, φόβους, σκέψεις κι ό,τι άλλο χρειάζεται για να μάθεις ακόμα καλύτερα τον άνθρωπό σου. Είστε άνετοι, η χημεία μεταξύ σας φουλάρει κατά πολύ κι είσαι σαν χαζό με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σου το οποίο δε λέει να φύγει. Αυτά είναι τα απίστευτα του έρωτα.

Σε χτυπάει ο δροσερός καλοκαιρινός αέρας κι αισθάνεσαι να γεύεσαι μια σταγόνα από παράδεισο. Ενώ ταυτόχρονα μπορεί και να σου μιλάει,αλλά έχεις μπει τόσο πολύ στην ομορφιά της στιγμής που ζεις που δεν ακούς λέξη και ζητάς να επαναλάβει την πρόταση. Νιώθεις απλά υπέροχα κι απολαμβάνεις το κάθε δευτερόλεπτο της διαδρομής.

Τα συναισθήματά σου μεγαλώνουν καθώς κοιτάς τον άνθρωπό σου και τα μάτια σου λάμπουν από ευτυχία. Αυτό που ζείτε, άλλοι δεν το θεωρούν κάτι σπουδαίο, για ‘σένα όμως είναι, νιώθεις σαν να κέρδισες το Τζόκερ. Εσύ, ο έρωτάς σου κι ένα αυτοκίνητο. Και μια διαδρομή γεμάτη καταπληκτικές γεύσεις. Τι καλύτερο;

Δε σκέφτεσαι κανόνες κι υποχρεώσεις. Απλά ζεις τη στιγμή αυτή ως το τέρμα κι εύχεσαι να μπορέσει να κρατήσει για πάντα. Η οικειότητα που αισθάνεσαι δεν περιγράφεται κι έγινες λίγο πιο ρομαντικός κι ας μην ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων. Ξεχνάς όλα σου τα προβλήματα και πετάς όλα τα άγχη της καθημερινότητάς σου.

Κοιτάς ξανά τον άνθρωπο που σου έχει προκαλέσει όλα αυτά τα υπέροχα συναισθήματα κι αρχίζεις να ευχαριστείς το σύμπαν, το κάρμα και την τύχη σου που ζεις αυτήν την απίστευτη εμπειρία που θα μπει στο κουτί με τις φανταστικές σου αναμνήσεις.

Κι οπότε σκάει στο μυαλό σου και σκέφτεσαι ξανά αυτήν την υπεροχή μέρα, θα χαμογελάς. Σαν να τη ζεις ξανά.

 

Επιμέλεια Κειμένου Λώρας Καρδακάρη: Πωλίνα Πανέρη

 

Συντάκτης: Λώρα Καρδακάρη

ΠΗΓΉ: PILLOWFIGHTS 

Comments are closed.

Powered by themekiller.com